Autor Wątek: (06.02.2010) Spotkanie Mangozjebowe! [nieoficjalne]  (Przeczytany 2153 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przybysz

• Spotkaniowiec
  • Prezenter Radia Aoi
Odp: 06-II-2010 [Nieoficjalne] Spotkanie Mangozjebowe!
« Odpowiedź #60 : Luty 08, 2010, 09:11:36 »
No dobrze jak proponujecie piątek dzień przed spotkanie czy większości ludzi ma wolne czy nie ma zajęć innych.

Adrian-sama

• ALUNO commands you obey me world!!
« Odpowiedź #61 : Luty 08, 2010, 12:03:40 »
co do urodzin :D Razielka :D to chyba termin nie podlega zmianie :D poniewaz mangozjeby nie sa jedyna grupa zaproszona co jest napisane w 1 poscie.

Piszecie o trzech roznych organizacjach MK Stim i BBC ktore tworza te same osoby i ten sam krag wzajemnej adoracji + statysci aby nie pisac mieso armatnie,  po to aby ladnie wygladalo ze jest nas duzo.

Gdybym doszukiwał sie intryg spisku bym twierdził ze celowo dzialacie za plecami innych. co nie ma sensu bo potrzebujecie ludzi. ale CZASAMI dajecie do zrozumienia ze są osoby wam juz niepotrzebne i bardzo chetnie byscie sie z nimi pozegnały. jak bedziecie prosic o przyklady to kilka podam.

Rozumiem takie zachowanie ponieważ im jest wiecej ludzi tym trudniej to opanować, a jak sa jeszcze niewygodni to juz w ogole.

Rozumiem że zaden dom kultury nie chce nawet rozmawiac z wami bo w zasadzie jestescie nikim dla nich.

Co do spotkan i terminow mowicie ze naszly na siebie dwie imprezy z czego na drugiej i tak byscie sie nie pojawili szukajac tylko pretekstu. tak jak go szukaliscie na poczatku ze jest inna WASZA impreza. 

Duzo ludzi jest juz doroslych, dużo wchodzi w ten juz wiek dorosly, ale każdy potrafi podjąć decyzje za siebie.

Oczywiscie nie bede sie promował jak nasz kochany rząd wywieszajac tysiace plakatow na ktora impreze trzeba isc xDDD

Tylko kazdy sam zadecyduje gdzie woli byc i tyle :>

Wilczy

• You have activated my Trap Card
« Odpowiedź #62 : Luty 08, 2010, 12:46:39 »
*wyrzuca popkorn do śmieci*

Wiecie kurwa co? Jesteście żałośni. I już naprawdę nie wiem, kto jest bardziej żałosny od kogo, ale wszyscy jesteście siebie nawzajem warci.

Zaczynać bezmózgi flejm (Sivii, zostałeś oficjalnie gejlordem) by nie dojść do żadnych konkretnych wniosków, oprócz Przybysza, który najwyraźniej zbliża się do rozłamu fandomu, tandemu Vill/Grzywa który jak się go dotknie to wrzeszczy wniebogłosy i chyba tylko jedna jedyna Kame pisała coś w miarę sensownego. Naprawdę, żal mi was. Ja rozumiem, że mangowiec w jakimś stopniu ma mentalność 14-latka, ale do kurwy nędzy ogarnijcie się wszyscy, bo za niedługo to ja będę widział latające grabki i foremki do robienia babek z piasku.

Chuj mnie naprawdę obchodzi czy ten cały STIM (do którego paradoksalnie miałem należeć ale położyłem na to laskę) wychodzi od BBC, CNN czy kurwa TVP. Sam fakt, że komuś się chce, to już warte jest uwagi. Pal licho, że niestety ludzi ze STIMu mają tendencję, że robią wszystko dla innych, wygląda jakby robili dla siebie i nikt ich za to nie lubi. Spoko, nie oni pierwsi tak mają i nie ostatni. Czy mieli to ogłaszać na MK w sferze planów? Być może powinni, być może mieli to w dupie, bo chcieli sami wybrać kadrę która się tym zajmie, nie wiem czym do końca się kierowali i zwisa mi to szczerze.

Opozycjo droga (szczególnie Raziel i Alunek, bo do Przybysza to i tak nic nie dotrze), mam tylko jeden postulat. Poczekajmy. Na razie mieszamy z błotem STIM za to w ogóle, że ośmiela się istnieć i to jeszcze ci dysydenci z BBC go tworzą, o zgrozo. Poczekajmy do tej nieszczęsnej Futaby, zobaczmy jak im wyjdzie i dopiero wtedy będziemy robić im z dupy jesień średniowiecza (tudzież nie), bo robicie szopkę w stylu PiSu, że najpierw zgnoimy, zgnoimy, zgnoimy, a jak się nie dadzą i jeszcze im wyjdzie, to i tak napiszemy, że to nasz pomysł. Słabo to widzę. A jak chcecie robić rozłam, bo widzę, że niektórym już bardzo na nim zależy, to róbcie teraz albo nie róbcie w ogóle.

A ja to pierdolę, zdejmuję kominiarę. Tak, ten post nie wnosi nic, ale chciałem go napisać, by pokazać, że jestem z was najbardziej zajebisty.
I pomijam, że prosiłem, żeby nie robić flejmu i teraz Rurku macie upierdolony flejm i cały lokalny fandom to będzie oglądał. Żal dupę ściska.

Pozdro i Poćwiczcie.
Our fathers were models for God. If our fathers bailed, what does it tell you about God?

Mr. Octopus, what are you doing here? You don't even know how to rollerskate!

Lesionator

« Odpowiedź #63 : Luty 08, 2010, 14:45:31 »
~Make Love, not WARcraft~

Adrian-sama

• ALUNO commands you obey me world!!
« Odpowiedź #64 : Luty 08, 2010, 18:49:57 »
Wilczy :P ale ja napisalem tylko jednego posta przed Toba :P bez pojazdów :P wiec co Ty chcesz ?:D od mojej skromnej zajebistej osoby?:D

Kolo

• Nieskazitelny
« Odpowiedź #65 : Luty 08, 2010, 19:15:29 »
Alunku, bo Ty ogółem jesteś potępieńcem funta kłaków nie wartym, a kto Cię krzywdzi, ten Boga raduje ;-)

Raziel chyba w ogóle w dyskusji głosu nie zabierał, a i tak mu się dostało ;p
Tak, idę na MC.
Nie, nie mam dziewczyny.
Tak, jestem ateistą ;p

Przybysz

• Spotkaniowiec
  • Prezenter Radia Aoi
« Odpowiedź #66 : Luty 08, 2010, 22:32:55 »
@ Wilczy

Nie chcę rozłamu, to nie ma na celu rozłamu ale niestety czasem trzeba napisać prawdę na forum wszystkich.

Raziela proszę w to nie mieszać to jest moje postanowienie a z razielem robimy tylko spotkania, przypominam termin jest taki ze względy klubu.
Jak ktoś ma jakieś zastrzeżenia proszę to kierować do mnie ja chętnie wyjaśnię.
A teraz coś do villemo: Jak chcesz się spotkać to tylko w 4 oczy bez grzywy.

Sivii

• Whatever
« Odpowiedź #67 : Luty 08, 2010, 23:11:52 »
1. Nie używaj słowa prawda
2. Milion razy powtórzone kłamstwo może się stać prawdą tylko dla ciebie samego, obiektywnie będzie nadal kłamstwem
Koniec.

Przybysz

• Spotkaniowiec
  • Prezenter Radia Aoi
« Odpowiedź #68 : Luty 08, 2010, 23:29:43 »
Ok co nazywacie kłamstwem ?

Sivii

• Whatever
« Odpowiedź #69 : Luty 08, 2010, 23:38:53 »
1.Żadne my, mówię za siebie 2. Cały początek, wnioski z rozmowy wcześniejszej 3. Nie mam zamiaru tego kontynuować tutaj, nie oczekuj moich odpowiedzi najwyżej gg ...

śliv

• Moderatorus Rex
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #70 : Luty 09, 2010, 23:03:59 »
Wiele osób prosiło by zamknąć ten temat by nie robić wam jak i nam wstydu. Bardzo podobnie uważam i ja, dlatego temat zamykam by nie był powodem dalszych waśni i sprzeczek.
Wszystko co miało być powiedziane (a nawet więcej) zostało już powiedziane.
Nie ma sensu dalej drążyć tego tematu na forum by nie robić jeszcze większego syfu

śliver